Saturday, November 26, 2011

Kakak sedih.

Assalamualaikum adik2 akak sekalian.

Semoga kau orang beroleh keberkatan dan rahmat dari Allah s.w.t yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang.

-Aku nak stadi.Jadi aku bukak buku...tapi aku takleh fokus langsung....perkataan orang itu terlalu pedih.
-Aku sedih.
-Jadi aku mengadu pada Allah.
-lepas tu aku call mak aku.
-mak aku motivator aku yang paling terbaik.
-saat mendengar suara mak aku,aku terus nangis.Aku boleh kuat depan orang lain,tapi bukan depan mak aku and ayah aku.
-Lepas mak aku legakan hati aku,pujuk hati aku supaya jangan dengar kata orang,lalu aku lega.tak tau kenapa.walaupon itu nasihat yang biasa2 saja,tapi aku tetap lega.
-mungkin sebab tu mak aku kot.
-lepas tu aku keliling uia.
-Aku keliling uia kalau aku tensen....eh bukan keliling uia,...setiap kali aku tensen,aku akan jalan sampai kaki aku penat.
-Kira kalau kaki penat,aku takkan ade mase nak pikir hal yg menensenkan aku lagi.kan kan?


Masih lagi sedih. AHHAHA. Ape kau ingat sedih tu boleh habis cepat ke. Takpe,insyaAllah lepas aku bangun esok pagi aku dah tak sedih dah.Mungkin sebab aku sudah amek tidur yg lena kot.


2 comments:

CIK M said...

kenapa ni mardhiah. ada masalah citelah kat kte kalau tak keberatan..

yamilalala said...

HAHAHA.problem kecik je.aku je yg emo terlebey time tu.skang da tak da. :)