Thursday, September 15, 2011

CERITE TAARUF HECTIC WEEK IIUM GOMBAK KAMI.2011/2012



ok.ak da masuk UIA GOMBAK.seperti yg anda sumer tahu dari tahun lepas lagi aku eksaited gile nak masuk uia gombak.tapi disebabkan that SAD thing,aku terkandas di uia pj untuk satu sem lagi.bukan itu saje,bala menimpa bile aku terpaksa menunggu dan bercuti 6 bulan lagi utk masuk uia...SERIUS,aku rase wat the arghh!aku paling benci cuti panjang oke?


tapi.tup tap tup tip.eh eh,da masuk bulan 9.
eh,eh da start taaruf hectic week.


THE TAARUF HECTIC WEEK.
~mmg hectic wa ckp lu.haha.sape tak benci mingu orientasi kan?dan sape yg tak penat minggu orientasi kan?sume org penat..semua org benci,semua orang ngantok.

~but guess wat,with my hepy go lucky frens ... i manage to think a little that taaruf week is fun.u just smile.u just act childish...and u just ignore when the senior marah kau suruh kau jalan cepat sikit while kaki tgh sakit akibat kasut yg menyakitkan...dan perjalanan yg jauh gile sampai kaki jadi cramp.katakan saje dalam hati, " ala,diorg pon manusia.diorg lagi penat kalau diikutkan.so kasi can la..."

~the free food.everybody loves free food.and the food is hygiene.no ulat2 or watsoever. ( tolong kuatkan hati dgr bende geli cmtu)

~talk-talk-talk-talk.ceramah-ceramah-ceramah-ceramaah.TIDO-TIDO-TIDO....serius...aku rase..kitorg lebih banyak amek gamba tido.nak menunjukkan betapa mudahnya tertido time talk taaruf week.lagi2 utk sape yg dapat duduk atas dewan CAC(cultural activity centre)...memang best la sebab kerusi kat situ empok gile wa ckp lu.


~THE BEST OF ALL. CULTURAL NIGHT(boleh tgk penutup die kat sini.....aku terasa mcm aku pegi istana budaya dan watch show kat situ.serius la budak uia rupenyer berbakat jugak ye. :P
aku tak sempat nak upload yg laen..padahal aku rakam banyak2.

~hari esoknyer.PONTENG.padahal hari last.haha.aku pergi kenduri rumah macek aku.lantakla die mau hukum ke ape.akcelly kami tak rase kene hukum sebab upacara perjanjian tu dah habis hari jumaat tu...so,berdasarkan batch2 sebelum ni....officially mmg tamat la kan.

and finally.....kalau rajen gile nak loading video...dipersilakan melihat,perjalanan taruf week kami.haha

video

4 comments:

CIK M said...

mardhiah, you've changed a lot. the way you think, lot of positive charge i see haha. betullah mardhiah, you've become more mature than before. but buuuuuttt, the childish looking-face of yours still doesn't change hihik :)

yamilalala said...

hey hey hey! u said that my face is matured noww! u lie ah? :D

Anonymous said...

nseb baek aku tido ttup muka..hahaha

Liyana Zaini said...

Assalam kak, tq for info, sy spm leaver 2012 (tgh tggu rsult spm kluar skang ni) sy looking forward nk study kt uia, bleh tk akak bg link FB akk? sy nk tnye pasal progrm2 asasi kt uia,, tqqq :)