Thursday, March 29, 2012

anak kucing yang makan tupai

THE KITTEN WHO EATS THE DEAD SQUIRREL TAIL.

seriusly...ak ade 3 ekor anak kucing kat rumah aku yg mmg liar la kan...Muke diorg seriusly innocent....comel gilak.

Tapi petang tadi...aku pegi la check out diorg....nak main kejar2 dgn diorg(in which mereka sgt la liar dan penakut).... tibe2 aku nampak salah sekor anak kucing yg baru berusia tak sampai 3 bulan mcm pelik sikit...ekor die gile panjang..aku rase die punye ekor lagi panjang dri badan die...

So,aku tgk la dekat2 kan....sekali tengok..mak oi terkejut nak jatuh jantung aku...EKOR TUPAII!!! I was like....Kucing kecik oi!! ape kau da buat ni?ape kau da buat ni??!

Aku kaget semacam...camne kitten tu bole cabut ekor tupai tu?

Bile aku check keadaan sekeliling..LOL. Rupenyer ade bangkai tupai...i was like- 0,O

AKU ADE HARIMAU MINI KAT RUMAH AKU.

3 comments:

wani itu saya said...

gila ganas anak kucing maryam!!! hahahahahah. upload sket gambar dia. nak tengok rupa harimau mini tu. hew3 =p

yamilalala said...

susah sikit nak tngkap....diorg tu setiap kali dtg dekat....mulela kieh kieh die tu...nanti eh

wani itu saya said...

kieh2??? ape tuuuuuuuuuuuuuu????