Saturday, July 14, 2012

aku da cakap jangan bace jangan bacelah.awat hang degil sgt ni?

here i am,3 am on the morning,talking englishh cause i want to just have a good grade on my MUET.

what am i talking about.k fine now aku sudah sewel sedikit.

ermm.

bile masuk uia kan....ak rase mcm malu sgt..totally low self estem....aku dahla cakap ganas...kawan2 solehah aku semua cakap saye awak....semua gune bahasa baku...gurau pon gurau sopan...

aku nak jugak jadi camtu..tapi kan,aku rase mcm...bukan diri aku sendiri...its like,aku tak selesa jadi cmtu....tapi dalam mase yg same,ak teringin nak jadi gadis sopan yg diminati jejaka soleh.pergh.apekah.

korg yg bace blog aku mesti bosan kan? asyek2 ckpp pasal diri sendiri yg teruk,cakap pasal UIA lah...ckp pasal bende remeh temeh...SAPE SURUH KORG FOLLOW BLOG AK,AND THEN BACE.ade aku suruh?ade?ade? except for my besfren,KORG TAK BACE SIAP KORG.

HAHA.ok aku gurau secare ganas.

yeah,inilah ak...keep whining about the same thing..keep low-kan diri sendiri yg sedia low...keep dreaming,keep clumsing...

4 tahun lagi utk ak capai umur 25,umur dimana ak da patot kasik duit raye kat budak,umur da mule kawen,da mule keje....da mule MATANG!

and yeah,dengan sikap aku yg cmni,bolehke aku jadi matang secepat tu?

DEAR MY FUTURE HUSBAND,PLEASE MEET ME AS SOON AS POSSIBLE,AS I DONT WANT TO FALL IN LOVE WITH THE WRONG PERSON,AGAIN!




5 comments:

manusia kacak said...

yam..tak semua kwn kau lemah lembut yam....kau masih ada kwn tak matang yang ajak kau pegi arked untuk maen game..kau jgn risau yam..kau comel

bukan aku said...

maryam mardhiah..tahniah sebab saya dah follow blog awak ^_^

yamilalala said...

RAIHANA SHAHRIN : AKU TAU DUE2 TU KAU! HAHAHAHA

manusia kacak said...

bukan la yam..manusia kacak tu aku..bukan aku tu bukan aku..aku manusia kacak je

Asma' said...

takpe, kak madhiah :D you are amazing just the way you are (pinjam ayt lagu jap, hehe), jadi diri sendiri lebih baik. jgn berubah, jangaaan. haha <3