Friday, August 6, 2010

xde kene mengena pon dgn naik flight

yeay~~balek rumah!tapi masalahnye...aku seriusly x suke dan x suke naek tren.dala nak g stesen tu je da 1 jam,nak dihimpit lagi,nak berdiri lagi.dgn bau org,masyaAllah..so,stelah berfikir dgn menggunakan otak kiriku,ak dpt satu jalan penyelesaian!yeay.naek bus ke lcct!ye ak tau mahal,tp at least,ak x pnt sgt and dkt sikit ngan rumah ak.nak naek tren,rase mcm nak pth kaki.haha.ok2,smbung citer.da naek bus tu,ak rase mcm ak seorg yg pelek lagi menakutkan,sbb,naek bas tu tnpe ade sbb utama.maksud ak,org laen sume nak naek kpltrbg,aku?haha,keta terbg.ok2,lps lebey kurg sejam prjalanan yg menyelesakan dan menyepatkan,yg disbbkn ak tertido dgn lenanye,make sampaila ak ke lcct..turun je...wow..bon voyage!ahaha...ak sgt batak...make,aku berpure2 berlagak mcm ak naek kplterbg....hmmm,meks saleh..mat saleh...pramugara.ri...kdgrn dlm entry ni mcm ak x pernah pegi airport kan?haha.mmg.ak prnah...cume mase tu kecik lagi.manela feel sgt kan?agaga,tetibe..ak terpndg kelibt bbbrape pilot...wow,smart ah...setela beberapa lama membatakkan diri dan mnunggu si kaspi nak amek haku....ak mule kbosanan....bosan..rimas...cemas...takot.....pehal?sbbb mnyeramkn la...tak lama kmdian stlah aku kbosanan....muncul heroin menyelamatkn aku dri mati kesunyia...
heroin berkate,oi yam!ko buat mende kt sini?masyaAllah..asmak si kakak menterkejut ak.....dri mane die dtg?ape die buat kat sini?die naek flight buat ape?haha..ak terlupe,bhawasanyer u die ade buat program kat sabah...selame seminggu...ahaha..sgt klaka...keadaan au mase tu mcm trauma la plak.apesal pon ak x tau kenape.....lps tu....si kaspi da sampai...mule2,ak masuk kereta smntare asma si kakak punggah brg....make si kaspi telah menterkejutkn dirinye sendiri dgn mengatakan,eh...asma si kakak ade?!hm,naseb bek la ak singgah lcct.kalo x,terbngkalaila asma si kakak.
yg bnyk silap dan slah....yamilalala

4 comments:

misfaida said...

samalah, hahha. kte pun tak suka naik train. sangat tak suka. tapi kte jhargainya sebagai pengangkutan awam yang sangat dan teramat berguna. hee :)

MARDHIAH THE MUSLIMAH said...

nanti faida jadi menteri kerje raye...btolkn sistem train ye

r.o.w.z.y said...

ha3..ko mmg ske wat lawak~!

MARDHIAH THE MUSLIMAH said...

aku buat citer sedih ni...ko x sedih ke?