Sunday, September 18, 2011

MINGGU KELAS YG SESAT.

minggu pertama kat uia Gombak,semua budak intake baru wajib sesat.kalau tak sesat,mungkin die tu pernah squatting kat uia kot. :P

anyway....while mostly student find it so frustrating finding the class...aku rase mcm SERONOK gile.ok.aku seronok kat hati jela....dekat luar,aku sengaje buat muke pure2 masam.sebab aku tanak kecikkan hati kawan aku..iyela..kang aku sorg je sronok,yg laen tak seronok..tak sedapla kan...

kenapa aku seronok?

sebab aku ni traveller.hobi ak mengembara.so,i find it is eksaiting,jalan sane jalan sini,discover tempat baru,pemandangan baru...it is eksaiting,ok?
and kalau aku banyak duet nanti,lepas pegi haji and umrah,aku bercdg nak pegi CHINA.serius.mmg aku serius.hmm...itupun kalau makbapak ak kasik.and maybe ... husband aku????!!!!

ok.aku mungkin terlalu memikirkan mase depan.

3 comments:

CIK M said...

AHAHHA. mardhiah serius seronok baca post2 mardhiah. macam tengah cakap ngan mardhiah face to face. the way you talk, it seems like you're right there in front of me. mayba because i've already befriend with you for about more than two years, but i think if someone else read your blog for sure he/she'll find it interesting. insya-Allah hehe :D

CIK M said...

oh ye, btw, mardhiah teringin nak g china eh? hehe. pegi honeymoon ngan husband nantilah. mesti mak ngan ayah agree punyalah. kalau pegi sorang kte rasa kte pun tak kasi kot. your safety is the most priority when it comes to something like this okey. jadi dengar cakap kakak ni, jangan nakal nakal.

yamilalala said...

ehehehhe...sapela husband i yg kaye sgt tu nak belanje pegi china ha? hahaha.
anyway,insyaAllah satu hari nanti aku akan g china. :)