Friday, April 2, 2010

ntah...mane ak tau...ak tau ke??Wei...serius aku tak tau ape itu cinta

pening,gelisah,gundah gulana,rase mcm nak muntah,irritated,tensen...
waiseh men...
susah btol kan perasaan bercinte tu.
okeyh.fine,ak pernah mengalami perasaan tu.
adakah ini bermaksud ak xde perasaan tu skrang ni?
.......
ak keliru menjadi bisu~~(lagu ape ntah)
aahh...benci sungguh berckp al cinte...
tukar topic...tukar topic...
nak ckp pasal chemistry,pakwe pertame ku...
haha.die comel,dan sangat complicated...tapi kan,semakin lame ak mengenali si chemy...semakin ak suke dan cinte kat dier....tpi masalahnyer,chemy suke bagi problem kat aku,,muhaha...
semakin merepek.
close topic.
baru2 ni ade berite mengejutkan.
bukan baru2 actually ,da lame.
paham x perasaan ak skang?
ak ni x penah rase cinte,dan tibe2 rase cinte,hasilnyer menderite,sbb tepuk2 tangan.
weceh.
yg penting,
UIA GOMBAK,TUNGGU AK!!!!

3 comments:

misfaida said...

rasa cinta tu biasalh, kdg2 rasa sweet kdg2 plk mnyakitkan. jgn risau, asal mrdhiah pndai jga dri insya-Allah oke. cheer up kawan! matlamat kita sama, GOMBAK! ahahha.

leena said...

yam lawak.. huhuhu...

MARDHIAH THE MUSLIMAH said...

pos kali ini sangatla merepek.