Saturday, September 4, 2010

aku terkecik hati.





PLEASE,DON'T TRY TO TAKE ADVANTAGE TO THE WEAK OF ME.I KNOW I AM REALLY THAT SKEMA,BUT DOES HAVING SKEMA FREN MAKE U SHAME SO MUCH THAT YOU DON EVEN WANT TO MAKE ME AS YOUR LISTEN'S FREN?

sorila atas ke-annoyingan statement kat atas,i just can't take it anymore,if u befren wif me just because i'm like a toy,that fun to play with...go kill urself.



ah.,sori skali lagi atas keannoyingan statment kedua.araso,araso,i stop.

fflush betol!

5 comments:

misfaida said...

mardhiahhhhhhh, soriiiiiiii. siapakah? kalau kte, minta maaf sangat2. kte faham maksud mardhiah. kte memang tak layak jadi kawan mardhiah. sorry to hurt you, sorry to make ur life hard, sorry to be a bad (seriously bad) friend, sorry to all wrong things i've done that make u hurt.. if that's me..

salam syawal..

MARDHIAH THE MUSLIMAH said...

hey///hey/./....its not u...watla...apela faida...faida da jadi kwn terbaik aku....sbb sanggup terime aku yg leceh ni..haha

misfaida said...

ye ke, kte kan selalu merajuk la ape la dengan mardhiah. bukan mardhiah yang leceh, tapi kte. sekali lagi, kte minta maaf sangat-sangat :(

leena said...

hakhak!! korang sangat cumil!!

MARDHIAH THE MUSLIMAH said...

leena sgt comel.almaklumla,adek kite.hahaha