Thursday, September 30, 2010

mak oi terkezut ai...

MyEm0.Com
harini tetibe aku gi tgk MHI.

guess wat?

ahahahahahha...jap2..aku nak ketawe dulu.MyEm0.Com

pengacara tu tibe2 sebut pasal kapuera.eh.capoiera.kaapppoiieeeeyera.yah.wateeva la...tensen nak mengejanyer.

tapi die ckp selepas iklan ini.tunggu....~~~~~!

so,aku pon tunggu la...sbb aku suke gile tgk kappooyera.MyEm0.Com

kalau budak2 kat uia pj tgh berlatih tu,aku suke menyinggah buat muke tak malu nak tgk..ehehe..MyEm0.Com

ok2.lepas tunggu punye tunggu sambil ketep kuku.muncul la MHI tu balek...

and then....mulala start bunyi yang biase aku dgr....bunyi kapuyeera...

but then,when i start looking at the bottom of the tv,i sangat terkezut dan,terkesima.ahakz.

CAPPOOERA,UIAM PJ.-lebey kureng camtu kot bunyinyer.

entahla.aku rase aku mcm,kebatakan mase tu.ahahaha..serius klaka.aku ingat biase je bende tu.ahaha.bolela plak masuk tv.at leat,adela org tau kewujudan uia kat pj tu.ahahahaha.

and lepas tu,aku bolela plak ternampak clasmate math aku sem 2.die pon ade maen skali.sangat,klaka.

nak upload video,tak sempat nak record la plak.hanye kate2 dapat menggambarkan.pergh.

6 comments:

leena said...

ohh!! aku terlepas!! ahahaha! memang lawak..

yamilalala said...

tula leena...tak dgr aku jerit panggel kau ke!!!?ahahaha..tetibe.

r.o.w.z.y said...

saddam ke clasm8 ko uh?ha3

yamilalala said...

yola...sape lagi....

miss dilya said...

oit..tyme bile ek?np ak xpnah taw...

yamilalala said...

aku pon x tau...tu pon,kebetulan aku rajin tgk mhi pagi tu......tyme post ni,