Sunday, October 3, 2010

gelabah jadi malu.

hmm.tula aku.boring.boring.boring.damn boring!aku boring dengan sikap gelabah terlebey aku tu.entahla.memang dari dulu aku ni gelabah sikit.kadang2,nak je aku tukar name blog miau itu comel jadi miau itu gelabah.haha.eh,!!bukan aku miau,miau la miau tu.aku keepkan name miau,sebab aku nak dedicate sayangnyer aku kat miau dengan menamakan name blog tu miau.
eh!tapi jangan salah paham!kalau nak tau ,rumah aku memang xde seekor pon kucing peliharaan.yg ade pon,x dpt bertahan,beberape bulan lepas die lahir,ambik cangkul,gali tanah.
maybe sebab aku and sibling2 aku ganas sangat kot.muhahaha.maaf kucing2 ku.

maaf lari tajuk.

berbalik kepade crite gelabah jadi malu,insiden malu ni banyak saksinyer.antaranyer,penggune jalan raye tu sendiri.haish.da beribu kali,aku asyik hampir ter eksidenkan org.ini semua sebab gelabah.x leh kwl tangan and otak.haish.

mcm semalam hari sabtu,aku nak antar lina ke klia,dari rumah lagi da malu.ari sabtu tu,kengkawan ayah aku campur family die lebey kurang 20++ org,datang rumah,pastu time aku nak undur kereta,time tula org semua keluar nak amek gamba gaknyer..disebabkan banyak sangat keta,habis sempit laman rumah aku,so kawan ayah aku tolong la kibas2 tangan die(maksudnyer nak tunjuk sign ok ke x undur lagi)...bole x,time tula semua org menyaiko aku,pandang mcm nak makan,malunyer x tau nak letak mane.dala anak2 lelaki cikgu tu ade yg h****m.hahaah,.

arini plak,g rumah faida.da sampai rumah faida pon bole gelabah lagi.tak bole nak parking plak kali ni,sampai abang faida terpaksa parkingkan.ados.malu gile.FAIDA,sampaikan maaf x terkire aku kat kamu and family kamu sebab banyak susahkan ngko org sume.

dalam perjalanan balek plak,terlanggar side road punye batu la,termasuk salah laluan la,ter-gelabah sampai terpotong kereta org la.haish.asyek2 ulang kesilapan yg same.ini semua gara2 GELABAH.

p/s : don't do this gelabah at anywhere.amaran!

7 comments:

leena said...

yami!!! hahaha.. comel lah!!

miss dilya said...

lawak la ko ni yammi...tp gelabah ko 2 yg wat ko bertambah2 kiiiuuuutttt taw....hehehe

yamilalala said...

lina,itu bkn comel,itu memalukan...waa..jgn tiru aksi saye,nantijadimalu.

yamilalala said...

ain - ini bukan gelabah comel,gelabah bahaye..aku takut sbb gelabah aku,habis atu lebuhraya tu eksiden issk isk isk

r.o.w.z.y said...

yam..glabh ko mmg spesel la..ha3

Asma' said...

hahaha, org pun gelabah jugak, same same haha :D

org nk tego sembang2 ngan kakmardiah tpi malu ngan adik kakmadiah, nnt org ckp mggatal ke ape hehe.

yamilalala said...

ahahaha..la..malu ke....xde la...adek akak pon blur2..hahaha...klu org menggatal ngan die pon die x tau org tgh menggatal dgn die...hahahaha..so jgn risau