Wednesday, March 2, 2011

ular dan umaiyah.


yg pakai tudung comel tu umaiyah la....adek die,err,lebih suke dinasour and buaya





"abah,belikan umairah ular ye nanti...ular umairah hidung die da patah "
"asyik2 ular...abah belikan ular betul nak?"
"taknak la ular betul,ular plastik je"

perbualan diatas adalah antara umairah,sepupu kecik aku,and abahnyer merangkap pakcik aku.pakcik aku cakap,die kene singgah pasaraya dulu sebelum balik klang,semate2 nak belikan ular mainan tu.hahaha.beliau balik ke kampung arini,menghantar pulang atok yang dihantar ke hospital semalam.

dialog di atas sebenarnyer lebih lucu,(well,memandangkan ianya adalah tulisan skema,jadi tak lucu ok?)dialog ini yang membuatkan kami sekeluarga ketawa ketawa sakit perut..

ianya adalah lawak kerana,usia sebegini dengan jantina sebegini,sepatutnya beliau meminta tedy bear,atau anak patung barbie.

hahahahah....

umaiyah...umaiyah...

3 comments:

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

wow suke reptilia. bahaye ni ! hahaha

firdausaharudin said...

GANAS GILE, UMAIYAH tuh, kecik22 dah suka ular, besar222, buaya kot/....n

yamilalala said...

zama : ackcelly berpotensi besar jadi doktor haiwan.haha.

daus : org kate,kalau kecik2 ganas,besarr nanti die lembut la..macam ur twin!haha