Wednesday, January 19, 2011

saye balek kejap tadi ke umur 12 tahun

haha.
seronok.

berbual ngan kawan2 skola rendah...kat chatbox grup kat fb tu...
gurau2 kasar mcm dulu...
eh,did i mention that aku da lame bukak fb balek?
haha...
but this is limited only to my sekola punye kawan,and my universiti punye kawan yg rapat2...
ek eleh kau yam,perasaan hot plak,nak limited2 ni...
haha...terpakse,kalau x aku tensen..

add org yg kite kenal tapi x pernah pon nak rapat kat real life..
ianyer adelah mengguris hati sendiri..
sorila...
aku da penat da macam tu....
hmm...
skang ni bile tgk kat chatbox,hanye list org2 yg kite rapat,rase mcm seronok lak...
no more anonymous.


huhahaha.

2 comments:

Raji berkata said...

hohoho ye lah xsegan kalau sume kenal xD

yamilalala said...

well,lagi satu,ko bebas nak ckp kasar2...haha..sbb,mmg da diorg kenal perangai kau yg sebenar..