Monday, January 31, 2011

memasak pertunjukkan!

huhahaha.
ari ahad is the very cool day.
bukan sahaja cool dari segi cuacenye,tapi dari segi perangainya juge.
hari tu,mahallah zainab buat pesta dri segi bahase setannyer,a.k.a family day.
ade mcm2 la aktivitinyer...salah satunyer,cooking showdown!
and aku tergerak hatila nak berbaik2 dengan mahallah...iyelah,aku takdenyer nak aktif2 ni sebelum ni...
so,aku buat grup ngan blogger zati and blogger ain.....
so,setelah berpenat lelah memikirkan menu,kami mengambil keputusan nak buat :

-pasta de pesta
-telur bergolek(egg roll)
-bola2 cinta megi
-aiskrimdanpisang(bukan eskrem pisang as previous entri)
-bandung frizz

aku maleh nak cakap.gambar menunjukkan 1001 rase .



bandung frizzz..


aiskrimdanpisang(banana split)



bola2 cinta and telur bergolek

pasta de pesta



haa.....yang bawah ni,malam sebelum tu,kami berparti megi...gune cooking stimbot..best woo..

2 comments:

Raji berkata said...

hohoho dlm byk2 resipe kau buat nih
ak rasa yg berjaya tarik perhatian ak maggi nih jer
nyum2 sedapnyer

err btw kreatif ah
xpernah terpk nk wat dishes cmtu
hohoho

yamilalala said...

ok fine..haha..tapi mmg btol pon....aku sgt berselera ble tgk citer2 korea masak maggi die..serius nak buat camtu gak...tapi serius best makan magi atas cooking stimbot tu..huhaaha