Thursday, February 24, 2011

gaduh dengan kucing tadi.


serius.aku tak gila.aku waras.tapi bila kau tertekan,kau boleh la lepaskan tekanan ko kat kucing tu.

eh,tapi aku tak tertekan langsung.tak.malah gembira sekali.merempit di kampung petang2,sambil menghirup udara nyaman.serius best sebab lame tak buat keje tu.

oh.crite kucing itu.berbalik kepada crite ak gaduh dengan kucing.cuti enam bulan ini,aku nak jual kuih/kerepek gunting,nak main badminton dan jadi sehebat anak2 sidek,tak,malah lebih hebat lagi.dan,aku nak err,buat duit banyak2 sampai bole tampung yuran uia nanti.

eh,lupe nak cakap pasal macammane aku bole gaduh dengan kucing tadi.begini,kucing tu aku da bagi makan banyak2.menunya,nasi basi.sedap la tu kan.banyak pulak tu aku kasi.lepas tu bole pulak die gaduh dengan ayam.sebab die kate nasi tu die yang punye.mane tak hangin aku.gaduh bukan setakat gaduh,aku sampai hilang mood nak memasak sebab mereka terlalu bising.

cakap pasal nak memasak,aku nak belajar menjahit la.serius,aku nak belajar menjahit.memangla aku belajar ERT dulu,tapi disebabkan aku pindah randah,aku terlepas kelas menjahit.so,aku belajar la menjahit guna buku ert,oh no.mesin jahit aku rosak sampai kini.

oh ya,sebagai hukuman kepada kucing tu,aku taknak cakap dengan die selama 3 hari ni.cukupla kan.biar dia belajar,belajar menghormati makhluk Allah yang lain.

p/s : GILE LA POLITIK KAT UNIVERSITI NI....SEJAK KEJADIAN KAT MESIR,PENYAKIT ITU MENULAR KE LIBYA,KEMUDIAN KE UM,AND THEN UPM.ADAKAH MEREKA SEMUA BERKAITAN? haha.





2 comments:

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

dh lame zama x bela kucing. hee

yamilalala said...

hehe...ak pon mane ade bele kucing.juz kucing yg suke menumpang kat belakang rumah je ni..