Thursday, February 17, 2011

Kabus-Kabus cinta bahagian 2

sorila...banyak sangat gamba..haha...tapi,aku peduli hape...biar korg sakit hati...well..bukan ape,post2 sblom ni kan aku banyak membebel...ape kate kali ni kite..ber...gambar.








adik beradik and ipar2 duai.due org di depan tu adek beradik ye.bukan suami isteri..ahhaha



yummy-lalala!




orang baru kawen yang sangat sweet~~~selamat pengantin baru! pegila blog die ni






arghhhh! pembunuhan berlaku!



rumah mewah sekali dua kali seumur hidup je pergi..insyaAllah




siap taman permainan tu...huhahaa



nak berangkat balik..dgn spupu2 pompuan...





anak dara ka ni?






the boys sepupu...sorg je pakcik...u can guest kan?





sile lihat budak kecik tu.fokus kat die je ok?




alarm.







balai polis



adek sepupu ak...die ni fan aku tahu?huhaha




mak bapak i dengan sepupu kecik ak..haha..da x de anak kecik pinjam anak org len cukupla...







wat? i thought this is fraser hill?


well...inila memori...gambar kadang2 x menggambarkan keadaan sebenar...pergi,tgk sendiri...serius insyaAllah best kalau bawak famili besar...fraser hill ni sesuai ko nak lepak2 dalam rumah je...haha...kat sane x de tempat untuk dilawati sangat...stesyen minyak pon hapak takdak...jadi...silela bawak payung sebelum hujan.






2 comments:

sarah mohamad said...

best nye dapat jenjalan :)
tak pernah pergi lagi dekat fraser hill .

yamilalala said...

xde pape sgt pon kat sane...cume,sbb ayah keje kerajaan,so dpt subsidi...haha