Sunday, February 6, 2011

saye umur 12 tahun

ari sabtu lepas,saye jadi budak 12 tahun.
malas nak cerite,malas nak menaip.
kerana ade org sudah taipkan.
cerite yang same,pendapat yang same,isi rase yg same.
kami agak banyak persamaan.
pegila blog ni untuk mengetahui cerite hot ni.huahaha

eeh.ko ni yam.suke perasan hot kan?

well.at least,dgn perasan tu,aku boleh tipu hati aku sikit.and gain a little dareness to survive in this fanaa world.

2 comments:

Raji berkata said...

owh reunion eh
mcm seronok jer tgk gelagat depa tu ;D ker pose dpn cam jer cmtu?
hak2

yamilalala said...

tak...mmg kat gamba tu is the actual..huhu..diorg ni mmg gile sikit..kalo x gile,x sronok la kan..haha