Tuesday, June 28, 2011

KOREAN PERFECT TREND.no no no!

aku tengok,orang sudah gila sama artis korea.baik lelaki mahupon perempuan.

sebab ape?sebab mereka terlalu perfect.most of korean drama yang hot2 akan menampilkan artis yang hot2 belaka aje.yang hodoh2 tu buat bahan lawak.

(tapi kan,aku suke kalau jang na ra berlakon.aku slalu je tgk movie die...like,die dkt movie mcm die yg sebenar.die punye acting sangat natural...muke die pon natural....tak terlalu perfect,which i like to see.)

yap,i am 20 year old girl.aku ade perasaan sama macam budak perempuan 20 taun yang lain.tapi entah kenapa,aku tak suke lah kan, dengan LELAKI MUKE PERFECT atau MUKE MACHO YANG DITUKAR JADI KIUT..serius nak muntah..tak tak tak.aku bukan cemburu.kejadah apa aku nak cemburu?diorg tu buat plastic surgery je.hahahaa.please...JUST BE THE WAY YOU ARE.ORANG KATE,SCARS MENUNJUKKAN KE-MACHO-AN.HAAHA)

Bagi aku...aku suke dengan pelakon yang pandai berseni,dan pandai buat aku ketawa,di masa yang sama buat aku nangis.sebab aku ni sangat berjiwa seni.aku amat pentingkan bakat.AGAK2 HARAP JE MUKE KIUT ATAU HENSEM TAPI BERLAKON MCM BUDAK DARJAH 1,BAIK TAK PAYAH.

Aku boleh list kan lah lakonan2 mantap(most of them ske buat lawak sbb aku sukekan pelawak.haha) : P.RAMLEE,STEPHEN CHOW,JACKIE CHAN,JIM CARREY,JOHNNY DEPP.

muke mereka kalau tgk tak la bersih sgt,tapi sebab aku sukekan seni,jadi aku suke tgk mereka berlakon.YEAH,IM A LAME PERSON,KETINGGALAN ZAMAN...I DON CARE ABOUT IT.ANG PENTING AKU HAPPY.


p/s: kredit too criter jepun yg kebanyakannya masih mementingkan bakat dan bukannyer rupe.


2 comments:

Naqya Nazrey said...

Strategi marketing la katakan. Hehehehe

Namun, mereka tetap laku di persada antarabangsa. Buktinya, banyak anak dara yang histeria melihat rupa mereka.

Pada aku rupa tak penting, janji perangai senonoh. Tu yang susah nak cari tu. Sungguh tragis T_T

yamilalala said...

entahla...diorg sebok mencari sang bini solehah,padahal mereka sendiri...huh...susah nak ckp.