Thursday, June 23, 2011

LAST SEM OF CFS IIUM :')

Last sem di cfs sangat perit,well,if u know my stories.don know,u can ask me,well,if u soooo rajen to be my stalker..HAHAHAHHAHA.so perasan.sori im a little bit extravaganza when im start merapu-ing.

but,kehidupan last sem yang aku sangkakan sangat sedih,rupe2nyer bertukar menjadi gembire.dapat lecturer yg sgt best,and banyak aktiviti kat cfs yg buat aku happy...and...mcm2 lagila....its like,mase las sem tu la...aku dapat buat bende yg aku tak dpt buat mase previous sem...mcm,menghadiri bnyk talk,konsert mini,hahaha,berjumpe dengan IMAM MUDA and mendengar ceramah mereka sekaligus menukar perspektif aku...and..and....aku dapat hadiri due JAMUAN AKHIR CFS,satu dari enginius,satu dari mahallah zc,(yg kadang2 aku sayang,kadang2 aku benci)ianya umpama...sem yg memberi bnyk peluang untuk aku.bahkan,sem itu aku ade satu subjek je.HAHAHA.aku lah manusia paling mengade2 sebab dapat satu subjek je untuk satu sem yg ditaja!

DAN LAST SEM ITU JUGAKLA,AKU DAPAT PRANK UNTUK HARIJADI AKU YG KE 20.LIKE TOTALLY!!!!SIAP KORG YG KENEKAN AKU...HAHHAHA..ANYWAY,THANKS A LOT U GUYS FOR AT LEAST,CELEBRATE MY BIRTHDAY...RASE TERHARU....

Inilah muke manusia2 yang bersama dgn aku,mencipta memori terindah,LAST SEM OF CFS.
(4 drpd mereka yg bertanggungjawab menyiram air campuran kopi dan softlan dan bedak mase hari jadi aku tu.-kau boleh bayangkan betapa nak muntahnya aku mase tu....)

Oh ya,2 ekor bunge kat bwh tu aku dpt dari jejaka hensem.HAHAHAHA.ok,aku bergurau secara extravaganza.sori2.ianya adalah a gift for attending LADIES NIGHT MAHALLA ZC.THE BEST NIGHT OF ALL NIGHT IN THAT SEM.



sori ini camera hp mase tu.sebenarnyer mereka lagi cantik dri gambar.don worry korg,aku da update aku punye hp.haha.

7 comments:

Ums Niza said...

kenangan yang sentiasa diingat...bila dah kerja...situasi akan berubah..

yamilalala said...

huhu...agakla...mule2 pikir 4 tahun sambung degree rase mcm lame sgt je...tapi.pikir2....biarla 4 tahun tu cipte kenangan dgn kawan banyak2...

Farah said...

buruk nye pic aku! haha.

yamilalala said...

hahaha...sori dong.nanti aku upload pic yg cun gilas ok.

Farah said...

haha. putus shbt!

yamilalala said...

apee???!!!!!!

tas lucu said...

cantiknya ..