Monday, June 20, 2011

Yah,Its 2 AM




like seriusly,korg percaye ke aku minat 2.a.m?hahaha.no.i'm not that korean-fans-gila-matikan-kipas typo.stephen chow and jackie chan always in my heart.my heart will melt whenever they start kung-fu-ing....how gorgeous..i mean,how stylo are them.

it's about my first 2.a.m story....yup,aku tidur lambat malam tadi pukul 2 pagi,sepanjang sejarah 3 bulan berturut2 aku tido awal! haha.ini satu kebatakan(excited)yg amat nyata.mesti kasitau.sebab,selama 3 bulan ni,belum pernah aku tido lewat lebih dari pukul 12.30 pagi.HAHAHA.Genius Maryam's world record.Ade due record.record pertama,tidur bawah pukul 12.30 pagi selama 3 bulan berturut2.rekod kedua,buat perkara yg terbalik dri rekod sebelum ni.

Semua ini terjadi akibat 'kaffein' yg power gile.Bukan sebarang kaffein ya,kaffein ini mampu membuat kau terang gila mata sampai taknak tidur langsung.

Kaffein ini : Semua ini terjadi akibat aku rase tertekan gile dipaksa tak belajar.Aku rase otak aku jadi makin stupid kalau 6 bulan tu tak belajar.so,3 bulan sudah berlalu tanpa seebijik pelajaran pon masuk dalam otak aku.aku da buat keputusan.AKU NAK BELAJAR SENDIRI.KALINI BETUL2 BELAJAR SENDIRI.NO TEACHER,BUT I CAN FIND MYSELF.THE INTERNET TEACHER.
Lalu...aku pon belajar mcm biasa.Biasa aku ambil waktu pagi,senang sikit.Tapi harini,disebabkan kebelakangan ni waktu pagi aku sibuk banyak,dan waktu petang aku dihabiskan untuk tidur kepenatan,jadi aku hanya belajar malam sahaja.Lalu aku pon belajar.Tibe2 cerite kungfu Hustle keluar plak kat tv3!Adus!!aku terpaksa hentikan belajar.Pukul 12 malam.Alamak,aku terasa mcm nak sambung study.so,aku study.tibe2 aku rase mcm keseronokan pulak belajar programming ni.lagi2 bile sebelum ni da pernah belajar.Pada mase tu,aku tak rase mcm aku belajar..aku terasa mcm aku ni seorg software creator yg hebat.Muhahaha.Keseronokan tu bertukar menjadi kaffein di otakku.maka terhasilla,kaffein semulajadi pertama aku.


Esok paginya,sambil menulis entri ini...aku dapat headache pertama aku,selepas 3 bulan takdpt headache.not to forget,MY FIRST RED EYE!oh ya,my first selsema.

PADAN MUKE.

2 comments:

tomomi+soo yun said...

lawak la ko ni yam...^^

yamilalala said...

sebenarnyer aku berckp entri ni dlm keadaan serius.