Wednesday, October 6, 2010

Ayo kembali ke sekola,ayoh!

Boring-boring.aku teringat zaman kegilaan mengkaler mase sekola dulu.hush.nak beli kaler 4.50 ringgit mase tu pon mcm nak beli baju 10 ringgit zaman skang.haha.klaka.tapi,budak skang x hargai kaler.aku rase,adek aku punye kaler je da beribu batang.buruk sikit,beli baru.aku dulu,sampai tinggal satu cm tau.sob sob.

tapi,skang,ade kecanggihan teknologi.software mengkaler.

amaran!hanye untuk 2 - 7 tahun sahaja!
--die katela..

tapi,cara ini lagi selamat,x malu,senang,dan murah.plus,u can extend your creativity jugak(alasan utk menkover)

anyway,sbb utamanyer ialah,game2 yg aku ade skang sudah boring dan terlalu susah utk dimainkan.jadi,ape kate main budak2 kecik punye game.

after trying their game,i feel some kind of excited.
no wonder la budak2 kecik excited semacam.

ok2.jangan risau korg.maryam akan kembali ke zaman remaja-dewasa sebentar sahaja lagi.sekarang ni si yam ni tengah melayan zaman kanak2.chow yah!

oh ya,ini hasil warna saya.bagi brape bintang agaknyer?



3 comments:

r.o.w.z.y said...

ko kaler?tpu r

yamilalala said...

WA...X GUNE KO RO...KO X CAYE...WAAAA...KALI NI MMG BTOL AK KALER...PERCAYELA

fee.daa.oh said...

AWWWW, ader bakat seni yek kawan ak sorg ni? HHAHAA