Tuesday, October 26, 2010

INI JAWAPANKU

ramai kawan2 baikku suruh aku bukak fb balek.aku x nak.I FIND FB TAK UBAH MACAM JANJI POLITIK.

maaf kawan ku,aku rase aku sangat mengade2 kat fb...
maaf kawan ku,aku rase aku da tak tahan dengan apa yg fb buat kat aku,
maaf kawan ku,fb is the start of destruction of human like me...
so,before aku dimusnahkan,lebih baik aku musnahkan fb dulu,ye x?

sebab fb,aku menangis,
sebab fb,aku ketawa - yg melalaikan,
sebab fb,aku sakit - sakit papejela.
dan sebab fb,baru aku tau,rupenyer kite kwn kat fb,kat luar kite mcm radio paling mahal kat dunia tapi rosak suaranya.

aku pernah,pernah ketawa bersama fb,ye,banyak kenangan manis aku dgn fb....tapi bila aku fikir2kan balik,rupenyer kebanyakannya kenangan manis yg umpama gula2 madu dalamnyer ade sayur peria.

hebat sunguh penangan fb.

lebih baik,

aku kongsi rase aku dgn blogger,
at least,walaupon aku cakap sorang2,walaupon aku syok sendiri,
xde orgla,setakat ni nak cari pasal ngan aku kat blogger,sbb memberi komen kat blogger sangat,menyusahkan,hahahaha.

KALAU ADE PERKARE PENTING KENE BUKAK FB BALEK,CAMNE AH?RISAU AKU

2 comments:

misfaida said...

betul, FB boleh memusnahkan kita kalau tak pandai manfaatkannya. jadi tau-taulah yang mana baik yang mana buruk. may Allah bless :D

yamilalala said...

;]
;/
;0
;)

;D