Friday, October 22, 2010

main game sampai termuntah??~~!!!

aku baru bace berita ni,dkt suratkhabar mende ntah :

selasa,22 okt - seorang perempuan yang dikatakan tertekan dengan pembelajarannya,telah bertindak bermain permainan yang dikatakan menambah tekanan dan sakit kepala.Mungkin ada beberapa orang yang sudah mengenali permainan itu.atau beribu.Permainan 'Medal of Honor Allied Asault' itu sudah menjadi lumrah jika berjam-jam bermainnya akan membuatkan sakit kepala atau pening atau lebih teruk lagi,mabuk.Apa yang dikatakan memang ternyata benar.Perempuan itu telah mengalami pening yang melampau dan membuatkannya termuntah.Mungkin benar apa yang dikatakan emak-emak
"Ha,mainla game tu sampai termuntah "



ok,memandangkan muntah org sangat menjijikkan,jadi kite cari alternatif lain.

p.s : pemberita telah memelihara maruah gadis itu dengan tidak menamakannya.
tapi aku tak ; aku mencari kat google and terkejut dan mendapati perempuan itu ialah aku sendiri??!!!

2 comments:

misfaida said...

lah, mardhiah ke orangnya. seriuslah mardhiah muntah?! tulah, apa ni main game sampai tak ingat dunia ni, hha? mak tak membebel, biar kawan yang membebel. please mardhiah, please take good care of yourself. sayang mardhiah :)

yamilalala said...

hahahaha...faida2...vomit je pon...nukannyer sakit ape kronik ntah..haha..thanks faida..