Saturday, November 13, 2010

MATANG SIKIT-SIKIT

Bye Miau itu Comel.aku selalu merindui mu.Ingat lagi,kenangan aku dengan title miau itu comel.

-Pada masa itu,aku kehabisan idea nak bagi name ape kat bluetooth handphone aku.
-Lalu,tibe2 aku termereng sikit.
-Terhasillah name,Miau itu Comel.
-Name yg agak cildish agaknyer.
-Lalu aku bagi name baru kat blog ni,name yg lebih mereng,dan mungkin simple.dan boring.
-Itulah matang kan?SIMPLE,BORING,DIAM.

sebab tu la post ni pendek.sebab nak diam.

4 comments:

misfaida said...

memang sangat simple. jarang macam ni. hee :)

yamilalala said...

ahahaha.aku skrang nak jadi serius.ok.no more ahaha.i will change to hm hm.

::pencinta waktu:: said...

perghhhh...yam dah matang!!!

terharu aku T_T

apapun, nice blog! (^_^)V

yamilalala said...

tak...aku x matang lagi...maksud aku,aku cube nak jadi matang...walau sukar utk kulakukan...demi mase depan..ku lakukan jua...ahahah