Wednesday, November 3, 2010

RMK1

Rancangan Maryam ke 1
setelah menjalani exam kedua kalinyer,hhehehehe.

-main game puas-puas,sampai termuntah,macam aritu,YUCK!

-tengok tv malam2.haha.thats the best....especially,malam isnin,that is criter cine kat tv3,malam rabu,movie kat tv2 atau 8,and the best,malam jumaat,movie kat tv3,and lagi best,malam sabtu tengah2 malam,ha...xde orang pon kaco..movie english jugak...huahuahua..best...aku takkan siasiakan percutian kalini.(oh ye,perlu diingatkan aku xde astro,so paham2 jela kenape aku perlu melangkah certain hari semate2 nak tengok movie)

-cipte resepi baru.hahaha.itupon,kalau ade mood rajin.dan DUIT lebeh.

-dating with all my PEREMPUAN friend.perkare yg x pernah aku nak buat mase aku jadi remaje dulu.well,aku ni kind of busy orgnyer,haha.skemala katekan.

-try bace dan habiskan sebuah novel cinte.sangat bohsan tau x!haha.jangan marah...

-cube menjadikan komputer 512 mb ram jadi 1gb ram tanpe perlu nak add2 ram.

-berlatih nyanyi dan main keynote piano.oleh sebab suare pompuan tu aurat,make rumah aku satu2nyer tempat konsert aku.haha.naseb bek jiran jauh.boleh kuatkan sikit pitching i...muhaha.

ok.part kuat kan pitching aku gurau,tapi part aku main piano tu betul.sape nak software die?hehe.carilasendiri.

-berlatih dan berpura2 menjadi seorang isteri.YUCK!

-last but the most IMPORTANT rancangan,is.....


secret.kang reveal kang hipokrit lak kan.xyah la..








1 comment:

::pencinta waktu:: said...

Bila nak dating dengan aku? T_T

Masih menunggu list untuk berdating nih...HAHAHAHA =))