Thursday, December 2, 2010

tak gune! kau tag aku!


Gurau saja! jangan takut!hahaha.
encik yana mengade2 tag aku,nak memenatkan tangan aku,nak siksa jari jemari aku.
haha.
xdela.
time kasih ye.at least kau concern pasal aku..isk2..terharu2...

OK2.post yang lepas aku kene rasuk setan,dalam kemarahan,so mari merelekkan diri dgn mensukakan hati jawab soalan.


1. apa benda paling penting dalam hidup korang?
~ otak.takde otak kau mati.

2. benda terakhir yang korang beli guna duit korang?
~ bayar kat cc utk tulis post ni.

3. dimanakah tempat korang akan langsungkan perkahwinan korang dan apakah temanya nanti?
~ kat kampung lol. kang membebel makcik2 tu ha.x pasal2 kene ngumpat nanti.
ahhahaha

4. adakah korang sedang bercinta sekarang?
~cinta? apa itu...cinta tu yg berlakon dalam banyak citer endon tu ka?

5. berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
~tunggu bile aku da kawin~haha

6. di manakah korang selalu jumpa kekasih korang?
~aku da cakap da!!!ko x paham2 ke!!tunggu aku kawin!!

7. novel/buku/majalah terakhir dibeli?
~buku chem?

8. apakah nama penuh korang?
~dengan banggannya saya mencakapkan - kat atas blog tu ha!!!

9. antara mak dan ayah, mana korang lebih mesra?
~umi.ayah,mesra2 jugak.tapi dengan umi lagi kot.ala natural la tu.

10. namakan orang yang betul² korang nak jumpa dalam hidup korang?
~mcm dalam frenster je ni?ahahaha.
~hiperbola sangat soalan ni.
~tapi kalau ko tanye lepas aku da mati,aku akan jawab,aku nak jumpa
Allah s.w.t dan Muhammad s.a.w

11. adakah korang basuh baju korang sendiri?
~suri rumah terbaik dunia pon pakai machine woi~~lainla kalau butul2 x de air,and xde syiling,then aku basuh pakai tangan.

12. dimanakah tempat yang betul2 korang nak pergi?
~yg ade aurora tu....i wish nak baring atas tanah bersama suami tercinta nanti,
and then same2 tgk aurora tu..haha.ish kegelian pulak aku tetibe.

13. pilih salah satu, peluk atau cium?
~sape buat soklan ni?~! lompang karang..lain kali habiskan ayat..peluk cium sape?

14. beritahu 3 benda tentang orang yang beri tag?
~ yana kacak
~yana hensem
~yana macho

15. Lima benda yang paling disayangi dalam hidup anda?
~gadjet,tudung,baju,kasut,dompet dan isinya,

16. lagu yang paling anda suka dan selalu dengar?
~ko ni da buat aku tertekan la.


17. bila tarikh lahir dan kat mana korang sambut tahun lepas?
~20 FEBRUARI 1991
~famili aku sambut serentak terus ha~kat bagan lalang beach restoren
,sambut sumer punyer bezday terus,haha.jimat kan?

18. 5 rakan yang korang nak tag.
~SEMUA YANG FOLLOW BLOG AKU!BUAT SKANG!INI ARAHN PIHAK BERWAJIB.

4 comments:

Anonymous said...

Semoga hari dinamit teman saya!

Asma' said...

nak jugak :D hehe :)

yamilalala said...

kak de ~ anda wajib buat!hehe

yamilalala said...

mr/miss anon : apakah maksudnyer?langsung x paham