Thursday, July 14, 2011

CAPSY LOCKY

DUH.baru aku tau kalau kite tulis dalam CAPSLOCK org anggap tu rude...seriusly,aku baru tau...selama ni aku memang takde pendirian pon..kdg2 capslock,kadang2 tak...sebab aku selalu tertekan butang tu kan....

tapi kan,in certain ,aku suke gile gune capslock...cause,aku nak tekankan bende tu betul2...iyela,kadang2 tulisan kecik ni org tak bagi perhatian..so bile tetibe ade tulisan besar baru org akan amek perhatian.

haaha.mcm da takde keje aku citer pasal capslock kat sini.padan muke,sape suruh follow aku.HAHAHAHA.

2 comments:

wani @ tokey topup said...

yep2...org anggap mcm tu....tapi tgk keadaan jugak...kalo time tu situasi tegang, then kte capslock, org anggap rude... kalo situasi cam funny2 sket, capslock tu mcm nak highlightkan point lawak...huhu :D

yamilalala said...

oooo...hahaha....what a noob of me....haha